Onderzoeksmethoden voor Sportstudies: 3e druk

3rd Edition

Ian Jones, Tom Robinson

Routledge
Published October 9, 2015
Textbook - 372 Pages
ISBN 9781138909342 - CAT# Y186192

For Instructors Request Inspection Copy

was $78.95

USD$63.16

SAVE ~$15.79

Add to Wish List
FREE Standard Shipping!

Summary

Onderzoeksmethoden voor Sportstudies is een veelomvattend, toegankelijk en praktisch tekstboek. Het biedt een complete basis in kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden voor sportstudies studenten. Het boek omvat een stapsgewijze begeleiding vanaf het ontwerpen van een onderzoeksproject tot het verzamelen en analyseren van data en het rapporteren hierover. Het is rijk geïllustreerd met sportgerelateerde case studies en met internationale voorbeelden.

Deze volledig herziene, geactualiseerde en uitgebreide derde editie, omvat compleet nieuwe hoofdstukken over het gebruik van social media en het uitvoeren van online onderzoek met een uitgebreide beschrijving van belangrijke onderwerpen als het doen van literatuuronderzoek , het meeste halen uit statistiek, onderzoeksethiek en het presenteren van onderzoek.

Onderzoeksmethoden voor Sportstudies is geschreven als complete en onafhankelijke gids voor elk onderzoeksmethoden vak en bevat een rijkdom aan bruikbare elementen zoals definities van kernwoorden, voorbeeld tentamenvragen en praktische onderzoeksvoorbeelden. Het boek is ook een belangrijke bron voor elke student die bezig is met een afstudeerproject of een onderzoek tijdens de stage.

Instructors

We provide complimentary e-inspection copies of primary textbooks to instructors considering our books for course adoption.

Request an
e-inspection copy

Share this Title