On the Internet

1st Edition

Hubert L. Dreyfus

Routledge
Published March 28, 2002
Reference - 144 Pages
ISBN 9780415277518 - CAT# RU47825
Series: Routledge filosofie

For Instructors Request Inspection Copy

was $21.95

USD$17.56

SAVE ~$4.39

Add to Wish List
FREE Standard Shipping!

Summary

Internet is een van de eerste boeken waarin het filosofische inzicht -van Plato tot Kierkegaard - betrokken wordt op het debat over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het internet.
Dreyfus laat zien dat de onstoffelijke, 'vrij zwevende' websurfer zijn oorsprong vindt in Descartes' scheiding van geest en lichaam, en hoe Kierkegaards inzichten in de opkomst van het moderne leespubliek vooruitlopen op de nieuwsgierige, maar elk risico vermijdende internet-junkie. Uitgaande van recente onderzoeken naar het isolement dat veel internetgebruikers ervaren, toont Dreyfus aan hoe het internet, door zijn nadruk op privé-ervaringen, gebruikers berooft van wezenlijke, belichaamde vermogens zoals vertrouwen, stemmingen en betrokkenheid bij met anderen gedeelde lokale aangelegenheden. Internet is verplichte kost voor iedereen die on line is en is geïnteressseerd in onze plaats in de 'e-revolutie'.

Instructors

We provide complimentary e-inspection copies of primary textbooks to instructors considering our books for course adoption.

Request an
e-inspection copy

Share this Title